duminică, decembrie 09, 2007

bleah....

se pare ca mai nou dragostea se masoara in commenturi pe hi5 si pe fel de fel de site-uri asemanatoare...hello!!people wake up....dupa ce o sa va despartiti o sa vedeti cat de patetici sunteti.....si veti incepe cu fel de fel commenturi pline de ura...daca vrei sa ii zici ceva persoanei iubite spunei in fata sau prin telefon...nu sa vada toata lumea pt ca asta nu e o dovada enorma de dragoste, ci de prostie...cel mai bine intr-un cuplu e sa stiti doar voi 2..

Un comentariu:

Amedeah spunea...

stai... stai... reluam... hi5-ul e o dovada de stupidity (hai sa nu fiu rea si sa generalizez) in unele cazuri... e piata de cai!! site de matrimoniale cu fete care isi turtesc sanii doar doar o sa para mai mari si care isi mai desfac un nasture de la pantaloni in timp ce pozeaza sexy langa ursul de plus din camera lor roz si sub poza scrie cu litere de aur "just me" haha... si baieti care se intind pe cele mai dure masini din parcare (probabil commentul universal acceptat la pozele de genul e "dai o tura cu mine?")...

realitate virtuala... si fund de photoshop... urat, copii... mai cresteti...

btw, faza cu "te iubiiiii" pe haifaiv mi se pare absolut normala... un fel de iesire hormonala pe care o inteleg... adica gajik pozeaza frumos si problema e ca nu numai el vede poza cu semi-luna.... trebuie sa-si apere cumva orgoliul... sa sublinieze ca si ceilalti vad... dar numai el se chinuie sa.. gaseasca.. ;))

ca sa fiu foarte honest, am avut si eu cont... but it's gone now and proud of it :D